simonnasi.hu

NaSi_kuckoja_logo

 

NaSi Varásnapi Fogása

Leves: Sültpaprikás–paradicsomkrémleves

Hozzávalók:

  • 100 g lecsópaprika (akciós)
  • 130 g fürtös paradicsom (akciós)
  • ¼ fej hagyma, ½ gerezd fokhagyma
  • 1 tk olívaolaj, só, bors, füstölt paprika, oregánó
  • 1 ek napraforgómag (opcionális)

 

Elkészítés:
A paprikát és paradicsomot megsütjük, lehúzzuk a héjat, dinszteljük a hagymát és fokhagymát, hozzáadjuk a zöldségeket, fűszerezzük, felöntjük vízzel (~200 ml), főzzük 10 percig, turmixoljuk, és maggal tálaljuk.

 

 Főétel: Sült sertéstarja

Hozzávalók:

  • kb. 150 g sertéstarja (csont nélkül) (akciós)

 

Elkészítés:

  1. A tarját vágd kb. 1–1,5 cm vastag szeletekre.
  2. Fűszerezd sóval, borssal és aprított friss rozmaringgal vagy fokhagymával.
  3. Forró serpenyőben vagy grillserpenyőben süsd oldalanként 4–5 percig, míg szépen megpirul, belül szaftos marad.

 

 Saláta: Avokádós saláta sajttal

Hozzávalók:

  • 40 g Chef Select salátakeverék (akciós)
  • ¼ db avokádó (akciós)
  • 15 g Milbona sajt (akciós)
  • 1 tk olívaolaj, ½ tk citromlé, só, bors, oregánó

 

Elkészítés:
A salátát tálba tesszük, hozzádobjuk a felszeletelt avokádót és a feldarabolt sajtot, meglocsoljuk az öntettel, megszórjuk fűszerekkel.

 

Desszert: Sárgabarackos piskótasüti mézzel + kefires öntet

Hozzávalók:

  • 125 g bio sárgabarack (akciós)
  • 1 tojás
  • 30 g tönkölybúzaliszt
  • 1 ek méz
  • ¼ tk sütőpor, csipet fahéj
  • 1 tk olaj a formakenéshez
  • 100 g Pilos kefir (akciós)
  • ½ tk méz, csipet fahéj (öntethez)

 

Elkészítés:
Tojást és mézet habosra keverjük, beleforgatjuk a száraz hozzávalókat, formába öntjük, barackokat helyezünk rá, 180 °C-ra előmelegített sütőben 25–30 percig sütjük. Tálaljuk kefires-fahéjas öntettel.

Az akciós termékek teljes listáját a Facebook oldalamon találod!

Ne maradj le, kattints az alábbi linkre!

Stresszmentes táplálkozás Nasival

Szerző: Simon Natália – Dátum: 2025. 07. 30.

NaSi Vasárnapi Fogása
2025.07.03.
Finoman, Egészségesen, Akciósan!

Legutóbbi bejegyzések